Прогресирай безплатно с Mirizma.org в Строежа


Прогресирай безплатно с Mirizma.org в Строежа

5832

Феновете на алтернативната електронна музика ще могат да начешат крастата си в столичния клуб "Строежа" в понеделник, 2 ноември.

Входът е безплатен.

Събитието, организирано от Mirizma.org, ще предложи на посетителите букет от грайм, дъбстеп, дръмстеп, джънгъл и дъб музика, селектиран от родни таланти. Забавлението е от от 21.00 ч. до 04.00ч. на следващия ден.
 
За доброто настроение на публиката ще се погрижат Бalkansky, Jamez Bongg и EXo. Иван Шопов, познат като Куух (CooH) и Бalkansky, ще разкрие атрактивни музикални хоризонти и ще разтресе земята със звън от родопски чанове.

Новият авторски проект на артиста, издаден от "Кукер Мюзик", вече се разпространява и в България. Той може да бъде закупен в музикалните магазини в страната или в Интернет на адрес www.balkansky.bg

Jamez Bongg ще сервира ъндърграунд селекция, внос от Англия. EXo пък ще ви замае с ейсид трип вибрации, изкопани от най-дълбоките музикални дебри.

Имената на тези артисти са повече от анонс за прогресивно приключение в приятна обстановка.

Ако пък не ви се излиза от къщи, можете да се насладите на звук по радиото – събитието ще се излъчи на живо през онлайн радиата на HMSU.org и EILO.org

Mirizma.org работят на пълни обороти и отсега подготвят за следващото си събитие: в столичния парти център "4 км" ще се състои поредната електронна масовка с участието на белгийския дъбстеп диджей и водещ от Sub FMBunZer, и грайм легендите от АнглияФорин Бегърс (Foreign Beggars), на 18 декември.

Редом с гостите, своите музикални интерпретации ще представят и дузина доказани таланти от родната музикална сцена.

Клуб "Строежа" се намира в столичния Студентски град, до входа на бл.23. 

Повече информация: на www.STROEJA.com и www.MIRIZMA.org

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички