Другата част на Галя


Другата част на Галя

6434

След успеха на първото си самостоятелно парче „3 минути до шоу”, Галя предлага следващо предизвикателство.

Новото й парче - "Другата част/A Different Part Of Me”, ще се завърти в музикалния ефир до дни. Премиерата му е днес, 22 април, във vbox7.

Ар-ен-би баладата е по музика и текст на самата Галя, музикалното продуциране е от страна на Светлин Къслев, с когото двамата вече оформят категоричен екип. Песента е мастерирана в Атланта, сърцето на световната ар-ен-би и поп култура.

Проектът „Другата част /A Different Part Of Me” се реализира с подкрепата на "Nescafe® 3 In 1", марката, която за пореден път застава зад бившата вокалистка на КариZма.  

Видеоклипът бе заснет от тандема на арт консепт и криейтив директора Георги Манов и оператора Георги Марков.
 
Специално участие в снимките на видеото има холивудският актьор Станислав Яневски, познат от ролята си на Виктор Крум в поредицата "Хари Потър", както и с участието си във филма на Тарантино – "Hostel" 2. Той демонстрира бойни умения и безупречна актьорска игра в ъндърграунд боевете, част от динамичния и изпълнен с обрати сюжет.

Партньор на проекта е CenTransit.bg, демонстрирайки приоритетно отношение към българската поп култура. Продуцкията е подкрепена от "NU Boyana Film Studios", "NEW IMAGE Bulgaria", "ProCinema". В нея участва снимачен киноекип от 50 души, включително актьори, хореографи на бойни сцени, стилисти, гримьори, фризьори. Снимките са продължили над 90 часа. Авангардният стайлинг е дело на Мина Кайе и Джина Шеовска.

В основата на историята е любовта между двама души, но гарнирана с много екшън, хай-тек и фешън кутюр.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички