MySound.bg

Джордж Майкъл пее на уникална сцена

18.04.07 / 13:09

Джордж Майкъл пее на уникална сцена

Започва усилено планиране на продукцията на Джордж Майкъл в София на 28 май на стадион „Локомотив”.

Организаторът ”Жокер Медиа” ще осигури присъствието на 20 алпиниста всеки ден в продължение на една седмица, които ще участват в строителството на двете кули, монтажа и демонтажа на сцената. В деня на концерта от българска страна ще работят около 180 сценични работници и технически специалисти. За почистване на сцената, непосредствено преди начало шоуто ще са необходими 40 000 литра вода.

Следващата седмица в София пристига екип на звездата, който на място ще се запознае с условията на стадиона и ще направи оглед на техническите съоръжения за реализиране на продукцията. Сцената, на която ще пее Джордж Майкъл, тежи около 80 тона и ще се строи в продължение на 4 дни.

По предварително изискване на управата на стадион „Локомотив” теренът ще бъде защитен със специално тревно покритие. За най-запалените фенове „Жокер Медиа” пуска билети за "Circle of Faith" в края на следващата седмица. Т.нар. „кръг на вярата” по едноименната песен "Faith" („Вяра”) на поп-идола е запазен за неговите най-верни почитатели. Те ще имат възможността да бъдат в най-голяма близост до уникалната сцена, на която Джордж Майкъл ще пее.