MySound.bg

Започва турне Наесен с песен на Д2

11.09.07 / 15:29

Започва турне Наесен с песен на Д2

По случай началото на учебната година ще се проведат поредица от концерти на Д2 в цялата страна в периода между 20 септември и 5 октомври 2007. Организатор е веригата за мобилни телефони "2be". Входът за концертите е свободен.

Градовете, в които ще има концерти, са: Враца на 20 септември, Плевен на 21 сепптември, Велико Търново на 24 септември, Русе на 25 септември, Варна на 26 септември, Бургас на 27 септември, Стара Загора на 28 септември, Пловдив на 1 октомври, Благоевград на 2 октомври и София на 5 октомври.

Преди всеки концерт всички фенове на Д2 ще имат възможност да вземат автографи от членовете на групата в определен от организаторите магазин в съответния град. Повече информация за концертите във всички градове ще има на сайта на "2be" - www.2be.bg,

Всеки клиент, закупил продукт или услуга на "Вивател" от "2be", ще получи CD с последния албум на популярната група - "6".

Онези, които закупят от 110-те магазина на мобилната мрежа в страната телефон Sony Ericsson K510i, ще получат освен последния албум на групата и VIP пропуск, който ще им осигури възможността да се срещнат на живо и да се снимат за спомен с членовете на Д2.