MySound.bg

Британски диджей съпорт за бляскавата Sade на концерта й в София

29.10.11 / 23:59

Британски диджей съпорт за бляскавата Sade на концерта й в София

Британският диджей Рос Алън ще подгрее българската публика преди концерта на Шаде (Sade).

Както MySound.bg вече огласи, първата визита на примата е в столичната зала "Арена Армеец" на 29 октомври по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис".

Англичанинът, който е част от екипа на мегазвездата и я придружава по време на цялото й европейско турне, обещава изпълнен с ритъм и разкошнии мелодии сет.

Петдесетчленният екип на соул вокалистката пристига в София с 20 ТИР-а сценична техника на 27 октомври. Част от нея е впечатляващият подиум с хидравлични платформи, включващ и огромен екран по цялата му дължина. Феерични австрийски завеси ще обграждат сцената от двете й страни. Върху тях ще бъде прожектирана забележителната мултимедия, дело на талантливата Софи Мюлер. Режисьорката от британски произход е създател на едни от най-ефектните видеоклипове за последното десетилетие. Юритмикс, Гарбидж, Ноу Даут, Софи Елис-Бекстър и набралата скоро популярност Ели Гулдинг са само част от имената, доверили се на режисьорския й замах.  

След дълго отсъствие, Шаде триумфално се завърна тази пролет на музикалната сцената с впечатляващи концерти, уникално комбиниращи класическото й звучене и новаторска визия.

Българската публика ще стане свидетел на невиждан спектакъл. Подготовката за него започва два дни преди събитието.

Интересът към шоуто е повече от очакван.

Ограничено количество билети за него все още могат да бъдат закупени на цени от 130 до 170 лева от: касата на "Арена Армеец", касите на "Тикетпро" България и неговите партньори и онлайн чрез www.ticketpro.bg