MySound.bg

Теодора изнася благотворителен концерт в Бургас

21.11.07 / 12:31

Теодора изнася благотворителен концерт в Бургас

Днес от 19 часа чаровната Теодора ще изнесе благотворителен концерт в Културния дом на Нефтохимика в родния си град Бургас.

Изявата е подарък от примата на "Диапазон Рекърдс" към децата от дома за деца и юноши, лишени от родителска грижа "Александър Георгиев - Коджакафалията".

С празничния концерт на Теодора ще бъде отбелязана и първата годишнина от създаването на музикалната формация на дома "Петлите", 10-та годишнина от създаването на Асоциация "Детство за децата" и празника на дома.

В концертната проява ще участват всички млади таланти, които живеят и се възпитават в дома. Освен Теодора на сцената ще излязат и балетните формации "Форсайт", "ТНТ", "Мания" и клуб “Сезони".

“Спонсорите и бизнесмените, които имат възможност, трябва да помогнат на децата от дома с финансови средства. Аз ще направя за тях това, което умея най-добре – ще им посветя моите песни. Вярвам обаче, че подобни прояви на благотворителност трябва да се правят постоянно, а не само около избори или големи празници. Когато човек иска да помогне, може да го направи винаги.”, категорична е Теодора.