MySound.bg

Шоуто на Крис Риа у нас ще бъде повече от 2 часа

23.01.08 / 13:28

Шоуто на Крис Риа у нас ще бъде повече от 2 часа

При гостуването си в България на 5 март в зала 1 на НДК, София, Крис Риа ще изнесе шоу, което ще продължи повече от 2 часа, съобщиха организаторите от "Жокер Медия". 

Блусменът ще изпълни на живо най-големите си хитове, наред с нови песни. Първото посещение на Крис у нас е заради европейската част от турнето му "The Road To Hell".

След София, Крис Риа ще кръстоса и родната си Великобритания за месец, а в Лондон ще се изяви в престижната "Ройъл Албърт Хол".

Паралелно с турнето вокалистът ще представи и новата си музикална книга - "The Fabulous Hofner Blue Notes". Тя съдържа 80 страници, две истински винилови плочи и три CD-та, както и 20 нови парчета.

В края на 2005 Крис Риа издаде за първи път музикална книга - "Blue Guitars", която включва 11 CD + DVD, лични рисунки, текстове и ноти.

Билетите за шоуто на цени от 35 до 120 лв. могат да бъдат закупени чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на "Тикетстрийм България". Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за концерта се предлагат и в местата за продажба на билети "Тикетстрийм България".