MySound.bg

На 27 април стартира Европейското турне на Редмен

02.05.07 / 15:38

На 27 април стартира Европейското турне на Редмен

На 27 април (петък), стратира европейското турне на един от най-популярните артисти на световната хип-хоп сцена Редмен! Първото шоу от турнето е в Копенхаген, а след това в графика на мегазвездата са включени дати в Норвегия, Швейцария, Холандия, Италия, Холандия, Франция и др.

След множеството участия във филми, видеоигри и различни реалити шоута, преди няколко месеца рапърът издаде феноменалния нов албум „Red Gone Wild” (Вирджиния Рекърдс/ UMG), в подкрепа на който тръгва на голямо европейско турне. Интересен е фактът, че това ще бъдат първите негови концерти в Европа за последните 10 години!

Многобройните български фенове ще имат изключителнатa авъзможност да видят един от най-великите хип-хопъри на живо на 12 май (събота) в столичната зала Фестивална! Звездата обещава да остави без дъх публиката и да се раздаде докрай.

Като съпорт от българска страна на сцената ще се качат едни от най-добрите родни хип-хоп изпълнители – Спенс, Слим, 100 Кила, Майт и Фет, Раптон, както и танцовите формации Елекстрик Форс Крю и Ем Денс.

Редмен пристига у нас в деня на шоуто и ще отседне в луксозен апартамент в Кемпински Хотел Зографски. Специално за звездата в гримьорната му ще бъдат доставени чифт кецове от престижна марка, номер 46, по негово настояване. В гримьорната на Редмен светлината трябва да бъде силно приглушена и да бъде осветена само от нощна лампа. Задължително трябва да има и лаптоп, тъй като той е известен със страстта си към видеоигри.

Преди шоуто Редмен не желае да вечеря. Гримьорната му ще бъде заредена само с японска торта, количества бира и енергийни напитки.

След концерта у нас Редмен заминава за Катовице, Полша, където е следващата дата от еропейското му турне.

Билети за концерта все още могат да се закупят от:
- билетен център НДК
www.ticketpro.bg
Касите на Тикетпро и неговите партньори в цялата страна
Музикални магазини „Вижън”(София), „Саунд Гардън” (Бургас), „Медуза” (Велико Търново) и „Млад Техник” (Сливен)

Цени на билетите:
20 лв. – на предварителна продажба
25 лв. – в деня на концерта