MySound.bg

Фифти Сент ще работи с Роби Уилямс?

02.05.07 / 18:44

Фифти Сент ще работи с Роби Уилямс?

Рапърът Фифти Сент потвърди, че има планове да запише парче с поп звездата Роби Уилямс. След редицата слухове в медиите за подобна колаборация, и двамата изпълнители обявиха, че има шанс скоро да работят заедно.

Роби наскоро заяви, че рапърът напирал да влязат заедно в студио и да запишат съвместно парче.

Фифти, чието истинско име е Къртис Джексън, също обяви, че е заинтригуван да работят заедно.

„Феновете трябва да очакват само да чуят Фифти Сент и Роби Уилямс заедно", закани се пред таблоида „Сън“ Фифти. "Роби иска да открие хип хопа. Има забележителен глас и в правилната песен ще се сработим перфектно“.

„Мисля, че между мен и Фифти Сент може да излезе нещо. Фифти звънна, всъщност неговите хора се обадиха. Той е изпълнител, с който не бих възразил да направя нещо, всъщност даже го обмислям“, коментира слуховете Роби.

„Той е малко като Майк Тайсън – говори ти нежно, но може и да те прецака. А аз искам точно такива приятели. Той е като плюшено мече... с пистолет. Направо не мога да си представя какво ще сътворим“, размишлява Роби върху евентуалната им работа заедно.

Изглежда, че Роби Уилямс и Фифти Сент са заровили томахавката, след като през 2005 се скараха в берлинския хотел „Риц-Карлтън“. Проблемът тогава бе оплакването на Роби от Фифти Сент, че му пречел да си почива с купоните си до 4 сутринта. Тогава рапърът коментира само, че Роби бил сърдит, защото Фифти не пожелал да се срещне с него и добави: „Роби Уилямс да го духа.“

При новото развитие на нещата Роби евентуално ще се присъедини към плеядата от звезди, участващи в новия албум на Фифти Сент „Curtis“. Върху него рапъра работи с имена като Еминем, Мери Джей Блайдж, Ейкън, Джъстин Тимбърлейк и други. „Curtis“ се очаква на пазара през юни.