MySound.bg

Рики Мартин показа голо видео на концерт

03.05.07 / 16:28

Рики Мартин показа голо видео на концерт

Латино жребецът Рики Мартин шокира феновете си като им пусна свое голо видео на концерт в казиното на хотел „Моеган Сън“ в консервативния американски щат Кънектикът. Зрителите били допълнително потресени след като Рики започнал да разнообразява текстовете на хитовете си с някоя и друга нецензурна дума.

„Певецът шокира публиката на концерта си като показа видео, на което е както майка го е родила, с едва прикрити интимни части. После започна да вкарва „шибан“ в някои от текстовете на песните си“, докладва от мястото на събитието възмутен американски вестник.

Случката идва след призива на Рики Мартин към гей изпълнителите да престанат да крият своята сексуалност, а да й се радват открито. Певецът отказва да коментира своята сексуална ориентация въпреки дългогодишните слухове, че е гей.

Неотдавна Рики Мартин приветства решението на мексиканския си колега Кристиан Чаве да сподели открито сексуалните си предпочитания. Думите му тогава бяха: „Животът е твърде кратък, за да живееш затворен и да внимаваш какво говориш.“