MySound.bg

Мира Кацарова кани на Път към безкрайното лято

01.08.15 / 00:01

Мира Кацарова кани на Път към безкрайното лято

"Път към безкрайното лято" е вдъхновяващ музикален прочит на най-обичания сезон - времето на мечтите, споделените мигове, топлите вечери и слънчеви утрини.

Новата песен на Мира Кацарова е чудесен саундтрак за оставащите летни дни. Витална, приказна и заредена с лекотата, която е неизменна съставка от съвършеното лято, композицията на Мира, създадена съвместно с Младен Димитров – DJ Mr. Moon, ще бъде включена като бонус трак в новия албум на певицата.

"Път към безкрайното лято" е с различно звучене от останалите песни в "My Cinema", който ще се появи през есента, но носи същото настроение и усещане за хармония и фино присъствие, с които музиката и гласът на Мира изпълват всяко пространство.

Едновременно с представянето на новата композиция, Кацарова ще продължи своето музикално пътешествие, посветено на неповторимата Били Холидей. Проектът Blue Moon-Songs Оf Billie Holiday ще срещне публиката на няколко фестивала. Специалните аранжименти на песните от програмата са дело на музикантите, с които Мира споделя сцената – Христо Йоцов, Веселин Веселинов-Еко и Мирослав Турийски. За предстоящите концерти към тях ще се присъединят и гостите в проекта, посветен на Лейди ДейБожидар Василев (тромбон) и Денис Попстоев (алт саксофон), а за изявата ѝ в Банско - и Николай Карагеоргиев (китара).

Ето къде Мира Кацарова ще срещне публиката с изключителното музикално наследство на Били Холидей:

1 август – Лозенец, Джаз Фестивал
13 август – Банско Джаз Фест
2 септември – Созопол, "Аполония"

Мира ще бъде гост и на интересен форум в София, който ще се проведе през септември.