MySound.bg

Магнетично в Tobacco Garden Bar

27.08.15 / 23:59

Магнетично в Tobacco Garden Bar

Домакините от Tobacco Garden Bar поднасят поредния стилен музикален комплимент към своите гости с лайв на MAGntk (Магнетик).

Събитието ще се състои на 27 август, четвъртък.

Интригуващата банда е проект на двама изключително талантливи музиканти,  обединили сили, за да промоутират пред по-широка публика звука, който обичат. Електронният класен саунд на Илин Гривишки (a.k.a DJ Ilko) и характерният глас на Майкъл Флеминг (a.k.a Lexus) ще прозвучат в пространството зад Националната художествена галерия.

Музикантите са едни от създателите на Tri O Five, a новата им банда има в портфолиото си участия на Spirit Of Burgas 2009, Monte-Carlo Rolex Masters 2010, "Аполония" 2010/12, Elevation 2011, Exit 2011, Bansko Jazz Fest 2014 и други.
 
Новаторската музика на формацията MAGntk пленява от първо слушане и умело съчетава елегантен дийп и соулфул хаус с фънк, афробийт, лаундж, броукън бийт и ню джаз звучене.

Лайв сетът на бандата, който започва точно в 22.00 часа, обещава неповторимо изживяване и емоции. DJ Vasquez ще забърка превъзходен саунд коктейл в по-ранните часове.

Входът за събитието е свободен, с предварителни резервации.  

На сцената в Tobacco Garden Bar заедно с DJ Ilko и Lexus ще се изяви и Филип Александров (Fingertone) – клавишни и тромпет. Филип Александров, познат още като Фичо от Future Shock, има няколко издадени албума с Future Shock, Groove Bone Crusher и още много проекти - с Ruth, Babyface Clan и други.

Tobacco Garden Bar е отлично място за разхлада в горещия град сред оазис от освежаваща зеленина и тонизиращи напитки, миксирани от майсторите зад бара. Въздухът и настроението, уединението на локация превръщат заведението в идеалното пространство за бизнес или лична среща на по чай или кафе през деня.

А почитателите на добрия саунд и забавленията под открито небе могат да се насладят на специално селектирана диджейска програма.