MySound.bg

Deep Zone подаряват новата си песен Маски долу за Коледа

21.12.15 / 11:01

Deep Zone подаряват новата си песен Маски долу за Коледа

Премиерата на дългоочакваната нова песен на Deep Zone, която носи провокативното заглавие "Маски долу", се състоя на живо в "Х Factor" наскоро.

Групата реши да подари изпълнението на феновете си за Коледа.  Официалният видеоклип се очаква да излезе в средата на януари догодина, а формацията обещава да поднесе на почитателите нещо много специално и красиво. "Маски долу" ще има няколко клубни варианти, както и версия на английски език, носеща заглавието "Gimme I Want It" -  поредната тяхна песен, която ще бъде завъртяна и извън България.
 
Формацията предоставя "Маски долу" за свободно изтегляне в перфектно качество. Това може да се случи от официалния сайт на бандата:

http://www.deepzoneproject.com или от страницата им във Фейсбук.

"Хората така или иначе си теглят свободно музика от интернет или я свалят от видеоклиповете и затова решихме да ги улесним като им я предоставим директно ние, но в хубаво качество. Скоро ще пуснем и оригиналния инструментал, така че хората да могат да си я пеят и на караоке партита, както и в домашни условия. Все пак, ако някой иска да си купи още наша музика, може да ни намери в iTunes или да си поръча последния ни издаден албум "Няма Не" с директна доставка до вратата на дома си", споделя Дидо.

На Нова година Deep Zone ще имат две участия в хитови столични заведения, които вече са обявени във "Фейсбук" страницата на състава.