MySound.bg

Ейкън се извини за разюзданите танци в Тринидад и Тобаго

15.05.07 / 12:51

Ейкън се извини за разюзданите танци в Тринидад и Тобаго

Рапърът Ейкън се извини публично заради танците, имитиращи секс с 14-годишната Дийна на концерта му в Тринидад и Тобаго.

„Искам искренно да се извиня за срама и болката, която съм причинил на младата жена, която танцува с мен, на нейното семейство и на цялото общество на Тринидад и Тобаго за случката на концерта ми“, разкая се сенегалецът-мюсюлманин в интервю.

„Не съм имал намерение да злепоставя или да се възползвам от мои фенове, особено непълнолетни. Затова и държахме в клуба не се пускат лица под 18 години. По някаква причина изискването не бе спазено“, оправда се рапърът.

Видеото с кръшните секс чупки, което стана популярно в интернет преди месец, предизвика политически и религиозни вълнения в Тринидад и Тобаго.

Кадрите скандализираха и мобилния гигант „Върайзън“, който прекрати отношения с Ейкън и спря спонсорството на американското турне на Гуен Стефани заради въпросното видео. Ейкън е подгряваща звезда на турнето на певицата.

Гуен Стефани все още не е коментирала скорошните събития, но според експерти отеглянето на спонсорството на „Върайзън“ ще струва на певицата 3 милиона долара.На снимката: Гуен Стефани:" ТРИ МИЛИОНА ДОЛАРА?????!!!"