MySound.bg

Мерилин Менсън се прави, че прави секс във видео

15.05.07 / 16:17

Мерилин Менсън се прави, че прави секс във видео

Мерилин Менсън прави истински секс с 19-годишното си гадже - актрисата Евън Рейчъл Ууд, в клипа към новия си сингъл "Heart-Shaped Glasses".

Това твърди сайтът Radaronline.com (http://www.radaronline.com/exclusives/2007/05/fake-blood-real-sex-in-marilyn-man son-video-evan-rachel-wood.php), според който двойката не била симулирала акта за снимките. Клипът започва с това как двамата продължително правят секс и Евън свършва шумно. Кадрите показват още как актрисата се самозадоволява през дрехите докато гледа Менсън да пее на сцената. Последните сцени показват как двамата се прегръщат, омазани до ушите в кръв.

Камерите заснели ласките на Мерилин и Евън от няколко ъгъла едновременно, тъй като първоначалният план бил видеото да е триизмерно. Рокаджията и приятелката му го направили три пъти, за да се уверят, че всяка подробност е запечатана на лентата. "Този секс е симулиран", бързо уточни пред медиите говорител на певеца. Въпреки това, Radaronline.com настоява, че техният източник не лъже за това, че чукането си е истинско, макар че твърдението "сексът на екрана е реално" е стар и изтъркан рекламен похват. Материалът на сайта завършва с многозначителния въпрос: "Защо Менсън, който се опитва по всякакъв начин да скандализира обществото, ще бърза да отрича, че е имало секс във видеото?". Уверете се сами дали е вярно или не на http://74.52.167.50/media/vid.html.

Мерилин Менсън и групата Тайп Оу Негатив ще свирят в рамките на ежегодния фестивал "Арена Музика" на столичния стадион "Академик" на 4 юли.