MySound.bg

840 минути хитове с Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

07.06.17 / 23:59

840 минути хитове с Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще изненада хиляди музикални фенове в цяла България и това лято.

Почитателите на най-актуалната българска музика отново ще станат част от незабравимо и уникално  изживяване, което ще предостави на своите почитатели над 840 минути музика с най-хитовите родни и международни изпълнители. На голямата сцена ще излязат едни от най-успешните и популярни български артисти – Криско, Кристиан Костов, Михаела Маринова, Михаела Филева (на снимката), СкандаУ, Тита, Dara, DJ Doncho, балет Nova, Venzy, Pavel и Venci Venc’.

Тазгодишното турне стартира на 7 юни от 19.00 часа на площад "Централен" в Пловдив, където през 2016 над 30 000 души споделиха емоцията от хубавата музика и разтърсващото визуално шоу. Една година след като обиколката зарадва над 200 000 души в 7 от най-големите български градове, звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017 са готови да се завърнат с пълна сила на сцената за нови музикални изживявания.

Актуална информация за участниците, както и за датите и локациите на концертите, може да откриете на Фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Оf Summer Tour.