MySound.bg

Желко Йоксимович с нов клип преди концерта в София

07.07.17 / 00:02

Желко Йоксимович с нов клип преди концерта в София

Виртуозът на балканската музика Желко Йоксимович, който ще гостува у нас на 20 октомври с уникалния си музикален проект Dva Sveta, представи новия си сингъл "Milimetar".
 
Броени часове след премиерата, видеото събра страхотни отзиви и хиляди гледания. И този път Йоксимович зарадва фенове си, като записа песен с уникален заряд и безкомпромисно видео. По повод премиерата на сингъла и видеото към него, сръбската звезда се срещна с фенове и медии в популярен търговски център, където са заснети кадри от клипа. Летния хит на Желко Йоксимович, може да гледате ТУК.

След като "Milimetar" вече запали сайтовете за видеосподеляне, несъмнено очакваме песента да се нареди сред най-горещите летни хитове на Балканите. По всичко личи, че на 20 октомври Желко Йоксимович няма да пропусне да зарадва българската публика с неповторимо изпълнение на живо, именно на новото си хитово парче, информират организаторите на събитието Moko Solution.
 
Концертът на Желко Йоксимович Dva Sveta е на 20 октомври в зала 1 на НДК от 20.00 часа. Билети за спектакъла могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн.
 
Цена на пропуските - от 25 до 50 лева.