MySound.bg

Мира със среднощна премиера

17.07.17 / 00:00

Мира със среднощна премиера

Мира и Джошкун се впуснаха в нов съвместен проект, озаглавен "Това не си ти".

Песента е с баладичен ритъм, въпреки купонджийското амплоа на двамата изпълнители.  Премиерата на парчето замалко не беше провалена, след като официалната страница на звездата на "Диапазон Рекърдс" отново претърпя хакерска атака и видеоклипът изтече в интернет пространството.

"Бях шокирана като разбрах, че клипът ни с Джошкун е в интернет преди официалната премиера по Фен ТВ. Оказа се, че някой отново е разбил страницата ми във Фейсбук и е откраднал линка с все още непубликуваното видео. Добре, че работя с истински професионалисти, които веднага реагираха и песента беше официално представена в канала на Фен ТВ в YouTube, въпреки че беше 1 часът през нощта" – коментира Мира. И допълва, че не се притеснява от такива провокации.

Идеята за съвместния им проект идва от самия Джошкун, който е автор на музиката и на текста. В разгара на летния сезон двамата изпълнители се радват на множество ангажименти, затова се налага дуетът да се задейства бързо. Те успяват да си откраднат малко време и парчето става факт за по-малко от 10 дни от записа и мастерирането на песента до заснемането на клипа. След приключване на цялостния процес двете звезди от екрана на Фен ТВ веднага отпътуват за различни точки на страната, за да забавляват своите почитатели.

Сюжетът на "Това не си ти" впуска зрителя в историята на сегашната романтична връзка, която не може да замести старата, истинска любов. Героите изпитват силна привързаност един към друг, но тя е невъзможна. На снимките дебют прави сладкият мини йоркширски териер на Мира Рошко, който се оказал голям пакостник. Той издебнал подходящ момент и успял да се отскубне от каишката си. За щастие Рошко изпълнява всички команди на своята стопанка и бързо се прибрал при нея и продължил перфектно да ѝ партнира в кадър.  

За визиите си гласовитата изпълнителка отново се доверява на бутик "Авин", а косата и гримът са дело на Мария Господинова.  

"Това не си ти":

YouTube https://www.youtube.com/watch?v=TNQU34qfN9w
Vbox7 https://www.vbox7.com/play:37c081a63a