MySound.bg

Liquidizer представя новия си проект за първи път в София

27.09.17 / 00:00

Liquidizer представя новия си проект за първи път в София

Liquidizer е известна българска платформа, посветена на събития, концентрирани върху така наречения ликуид дръм-ен-бейс.
 
Нейният нов проект LQ Live Band ще гостува за първи път в София в "Терминал 1" на 30 септември, събота. Вратите на клуба отварят в 22.00 ч., а концертната част стартира в 00:00 ч. 

LQ Live Band е създаден по идея на Боян Савов (Bruhu) и Боян Ангелов. След повече от 2 години работа, налице е и готовият продукт за лайв банда, който бе представен за първи път това лято на сцената на Bash Bar, къмпинг "Градина". Музикантите, които им партнират, са: Александрина Александрова - вокали, Яна Дончева-Каруба - флейта, Стефан Цеков - барабани и Волен Милчев - беквокали. Проектът е иновативен за родната сцена и пресъздава електронна музика на живо.

Гости на събитието ще са и ветераните в българската електронна сцена High Roll (HMSU). Mocks и Konspirator са едни от най-разпознаваемите имена в дръм-ен-бейс обществото у нас. В момента двамата се развиват под шапката на така популярния лейбъл Formation Records.

На сцената в столичния клуб "Терминал 1" ще се качат и останалите членове на Liquidizer - Crash и Kickon.

Повече информация за събитието - във Фейсбук на адрес.