MySound.bg

Криско, Ъпсурт, Тита, Азис и Гъмзата на една сцена за 8 декември

08.12.17 / 23:59

Криско, Ъпсурт, Тита, Азис и Гъмзата на една сцена за 8 декември

Студентите от цялата страна ще могат да се насладят заедно на страхотно шоу в сърцето на Родопите - Пампорово, навръх своя празник - 8 декември.
 
Курортът ще бъде превзет от мащабното събитие "8 декември Фестивалът - Пампорово", което ще продължи 2 дни. Форматът ще събере на една сцена рап звездата Криско (на снимката) и краля на поп-фолка Азис, музикалния адреналин ще бъде поверен и в ръцете на още големи имена от родната сцена, а именно рапърите от Ъпсурт, поп сензацията Тита и Гъмзата с брас шоу, заедно с балет Магаданс. За събитието ще бъде изграденаултрамодерна отопляема парти шатра с големина 2 000 кв. метра и капацитет 3000 души. Тя е иновация в България, различен вид място и начин за съвременното забавление сред младите хора. Посетителите ще могат да се насладят на грандиозно парти с най-добрите български артисти на специално изградена сцена с най-доброто озвучаване и осветление. Обстановката на терена ще е решена в екстравагантен дизайн.  Светещи барове, много светлини и атракции ще са едни от изненадите на шоуто, в което ще участват 36 от най-добрите наши изпълнители. 
 
В екскурзията са организирани хотели от 3 до 5 звезди. Пожелалите парти изживяването им да започне още от старта на пътуването, могат да се възползват от организирания транспорт в следните шест града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград. За достъп до двете партита всеки участник ще притежава парти гривна, която е неговият билет за празничното приключение.  
 
В първата вечер завесите ще се изявят някои от най-добрите ар-ен-би артисти - Криско, Ъпсурт, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ Cass и DJ NRG. Втората е посветена на поп-фолк музиката, представена от Азис и неговия бенд, Гъмзата с брас шоу заедно с балет Магаданс, DJ Stamen и DJ Tony G.
 
Всеки представител на академичната младеж може да се включи, като се запише в един от градовете София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград, както и онлайн тук.
 
За повече информация: Facebook и Web.