MySound.bg

Концертът на Имелда Мей в Пловдив се мести на 21 септември

08.06.18 / 00:02

Концертът на Имелда Мей в Пловдив се мести на 21 септември

Концертът на Имелда Мей, който трябваше да се състои тази събота, 9 юни, в Античния театър в Пловдив, се мести на 21 септември, известиха организаторите от "Тангра Мега Рок".
 
Причината за отлагането са продажбите (малко под 1 000 билета) и в желанието на мениджмънта на Мей да инвестира за по-дълъг период в рекламирането на този невероятен глас. Надяваме се в тези три месеца до новата дата да успеем да отворим сърцата на още повече българи за пленителната музикантка и на 21 септември да съберем публиката, която тя заслужава.     

Всички закупени билети важат за новата дата без допълнителна презаверка. А тези, за които 21 септември е неудобен, ще могат да върнат билетите и да получат парите си по следния начин:

Сумите на клиентите закупили билет с банкова карта ще бъдат възстановени по нея, а тези, които са закупили на каса на EasyPay е необходимо да върнат своите билети на касата, на която е направено плащането. Билетът трябва да бъде предоставен, за да бъде възстановена сумата и тя ще бъде в размер на целия превод. Тоест, ако клиент с едно плащане е закупил 3 билета, ще бъдат върнати общо. 

Връщането на сума за билет купен онлайн, ще става по заявка - трябва да пишете на имейл merchant@epay.bg и пълната сума на транзакцията ще бъде възстановена. Връщането на билетите е възможно до 9 юли!

Билети с цени 30, 40, 60 и 80 лв. ще откриете в системата на EpayBG и на всички каси на Easypay в страната. Хлапета до 10 години (включително) ще бъдат пускани без билет, но придружени от своите родители.  

Имелда Мей - новата музикална емлблема на Ирландия идва и у нас, при това на върха на славата си. Тя ще долети в България с бомбастичните музиканти от своята банда за един суперконцерт в Античния театър в Пловдив.

На 21 септември, протежето на великия Джеф Бек, кралицата на рокабили и на джазирания блус, ще омагьоса взискателната българска публика с шоу, което ще се помни с години.
 
Концертът в Пловдив е рамките на световния музикален форум Sounds Оf The Ages 2018.