MySound.bg

Три дни и три нощи на парти в Royal Club Victoria Elenite

06.09.18 / 23:59

Три дни и три нощи на парти в Royal Club Victoria Elenite

Частният курорт Елените ще бъде домакин на Elenite Adventure R'n'B Festival - 3-дневен музикален фестивал от 6  до 9 септември.

За програмата грижливо са селектирани едни от най-хитовите артисти в сферата на ар-ен-би и хип-хоп културата както от България, така и на интернационално ниво.  В програмата са Willy Willia, 100 кила, DJ Swed Lu, DJ Polique, Dj Jayla Jay R, Deejay Balou, Onyx, Dj Da Candy, Dj Sava, Dope Zoo Djs, Panos Koki, Bobo & The Gang,Yangfetish, Braganza и V:Rgo X Trf.

Гостите имат възможност да се потопят дълбоко не само в освежаващите води на Черно море, но и в музиката на международни и български певци, артисти и диджеи, готови да донесат не само партита, но и много положителни емоции.

Афишът на Elenite Adventure R’n’B Festival е съставен внимателно и тематично, като през различните дни се набляга на различно звучене, съответно ден 1 - ар-ен-би, commercial; ден 2- rap, hip-hop; ден 3- hip-hop, commercial. Хедлайнъри за всеки от трите дни съответно са Willy William, Onyx и 100 Kila.

Мисията на организаторите е да дадат най-доброто, така че са го направили по лесен за вас начин – подготвили са няколко вида пакети, включително - достъп до фестивала, хотела, транспорт...
 
Единственото, което трябва да направите, е да донесете банските си и положителната си енергия.