MySound.bg

P.I.F. акостират с акустично аудио-визуално шоу

14.09.18 / 00:01

P.I.F. акостират с акустично аудио-визуално шоу

Корабокрушенците от група P.I.F. ще акостират на сал в голямата зала на столичния клуб Mixtape 5 за едно различно акустично аудио-визуално шоу от 22.00 ч. на 13 октомври, събота. 
 
Както повелява традицията, и този концерт на групата ще е абсолютно различен от предходния, и ще потопи публиката в море от нестандартни музикални и мултимедийни емоции. Сцената, която се планира да бъде в средата на залата, ще бъде техния корабокрушенски сал, от който музикантите ще представят новото си акустично шоу, а публиката ще бъде океана, в който те ще плават. Ето защо рокаджиите приканват феновете си да сложат сини блузи, ризи и шапки и да придадат завършек на този акустичен аудио-визуален спектакъл. 
 
В октомврийската вечер, публиката ще се наслади на напълно обновени версии на хитове като "Приказка", "Огън", "Вали", "Седем", "Цялото небе" и много други, както и композиции, неизпълнявани на живо от над 15 години, сред които "Лебед", "Кой си ти" и "Ти". Всички те ще бъдат специално аранжирани за акомпанимент с акордеон, тромпет, цигулки и чело. 
 
Събитието ще бъде придружено и от нетрадиционен визуален пърформънс. На голяма светеща стъклена маса, режисьорът и художник Мария Банова ще рисува с пясък в синхрон с музиката, а изображенията ще се визуализират в реално време на екрана в залата. Всеки кадър, оживяващ пред очите на публиката, ще е уникален, защото никога повече не може да се повтори по същия начин.
 
С внушителните над 25 години история на българската алтернативна музикална сцена, P.I.F. безкомпромисно се утвърди като една от най-обичаните групи у нас, които умеят да печелят сърцата на феновете със своето постоянство и творческа продуктивност. 
 
Билети по 18 лева -  в мрежата на bilet.bg, на място ще струват 22 лева.
 
Mixtape 5 ще отвори в 21:00 часа.
 
Повече информация за събитието тук:

https://www.facebook.com/pifband