MySound.bg

Последни новини за фламенко фиестата на The Gipsy Kings

07.12.18 / 23:59

Последни новини за фламенко фиестата на The Gipsy Kings

The Gipsy Kings, водени от Paco Baliardo, ще поднесат взривяващо фламенко шоу на многобройните си фенове в зала 1 на НДК от 20.00 ч. 7 декември.
 
Концертът, организиран от Loud Concerts, ще представи вечните хитове "Bamboleo", "Djobi Djoba", "Volare" и още много други. Все още има билети в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, "Български пощи", "Технополис". Ценовите категории варират от 35 лева до 90 лева, в зависимост от местоположението. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print Аt Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
 
В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства. 
 
Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на The Gipsy Kings. Тя може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
 
Деца до 7-годишна възраст ще влизат безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.