MySound.bg

Героите от вселената на Метрополис с първа среща за годината

01.02.19 / 00:00

Героите от вселената на Метрополис с първа среща за годината

Заговорим ли за героизъм, в съзнанието ни изникват множество различни асоциации на понятието.
 
В литературата, киното, анимацията това са обикновено главните действащи лица. Макар общото значение на думата да е човек, който е проявил изключителна смелост, то във фантастиката съществува и друго разделение - това на супергероите - индивиди от човешката раса, родени със свръхчовешки способности, активирани в даден етап от живота им, при конкретни обстоятелства. В по-голямата част от времето действат сами, но съществуват и примери за обединението им в групи, споделящи техните общи ценности и идеи.
 
Всяка организация си има база, в която членовете провеждат своите срещи, обучения, проучвания. Супергероите често имат кодово име, чрез което биват разпознавани в обществото. Така повечето от тях успяват да запазят личния си живот недостъпен за повечето хора.
 
И макар до момента да говорим за художествена измислица, то можем да срещнем такива примери и в реалността. Такъв е "Метрополис". Всяка година организацията за електронна музика представя новопопълненията към огромната им музикална вселена чрез поредицата "Хироус Тотал". На 16 февруари ще се проведе и първото събитие в базата им "Интер експо" център.
 
Фокусът на вечерта ще бъдат отличилите се по ред критерии супергерои, внимателно подбрани от отдела по проучванията на "Метрополис".
 
Фантастичната четворка е съставена от представителя на Дистопиан - Алекс До, на Остгут - Ансър Коуд Рикуест, на Клокуъркс - Джей Кларк, и нежният представител на Онзенфоут - Нур Джабер.
 
Изключително сериозни и модерни авангардисти, те са представители на четири утвърдени берлински лейбъли, налагащи музикалните закони в Електронната вселена.
 
Галата по встъпването в длъжност спасители на добрия вкус в музикалната галактика на новите супергерои може да бъде посетена от всеки, който заяви своето присъствие през платформите на "Ивентим" и "Ипей", както и на касите на "Изипей". Единствено тогава ще се разкрият специфичнитесупер сили на всеки от тях и причините да влязат в елитния отряд на "Метрополис" за "Хироус Тотал" 2019 V 1.0.
 
Партито е с начален час 22.00.
 
Повече информация за събитието може да откриете тук.