MySound.bg

Графа започва годината с концерт в Терминал 1

07.02.19 / 00:00

Графа започва годината с концерт в Терминал 1

На 9 февруари Графа ще забие в столичния клуб " Терминал 1", където вече доказано се случват едни от най-запомнящите се лайфове с групата му.
 
Изпълнителят ще допълни концертната си програма с актуалните "Огън" и "Приятели завинаги". Последната песен е трио с Любо Киров и Орлин Павлов и е подарък за УНИЦЕФ по повод 30-годишнината от приемането на Конвенцията за правата на детето. Само седмица след премиерата, сингълът се превърна в едно от най-излъчваните в българския ефир парчета.

Влади Ампов не веднъж е споделял, че пубиката в популярния софийски клуб има способността да зарежда него и музикантите му така, че да се раздават максимално на сцената. Графа от своя страна винаги я изненадва с нещо ново и неочаквано, за което много му помагат Борислав Бояджиев DJ Borche, Краси Тодоров, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Миро Иванов и Васил Крумов.

Феновете на любимия български изпълнител вече са с твърди планове за 9 февруари, споделят от "Монте Мюзик". От лейбъла допълват, че голяма част от билетите са разпродадени и съветват всички, които искат да посетят концерта, да се възползват от възможността за предварителна продажба, при която цената на входа е 20 лв.
 
Пропуските на място ще са в ограничено количество и на цена 25 лв.