MySound.bg

Music Jam отваря врати с четири зашеметяващи събития

06.03.19 / 00:02

Music Jam отваря врати с четири зашеметяващи събития

Най-после... Наистина... Няма шега... 
 
След попроточило се непланирано конструктивно-творческо отлагане, след философско преглъщане на всички шеги по наш адрес, немислимото е вече е факт!
 
Клуб Music Jam отваря врати - и то с гръмотевичен трясък. Не едно и две, а цели четири шоута, при това - в поредни дни - ще изпробват здравината на сцената, ефектите на осветлението и суперекрана, сръчността на бармани и персонал и най-вече - ентусиазма на феновете, които засипваха е-пощата ни с питания в последните седмици.
 
Уникална клубна атмосфера
 
В уютната, дискретна атмосфера на клуб Music Jam – при перфектна видимост към сцената от всички места и безупречна акустика – музикалното изживяване ще добие ново измерение за българските фенове и гостите ни от чужбина. Независимо от жанра, стила и изпълнителя.
 
Комфортът на клуба и добре балансираното меню ще правят всяка вечер незабравима за тези меломани, които успеят да се сдобият с билети. Редно е да уточним, че броят на местата ще варира в зависимост от жанра и конфигурацията на основното пространство. За сепаретата на VIP-балкона наистина трябва да направите резервация навреме.
 
Най-разнообразен репертоар 
 
Още от първата си седмица клубът потвърждава заявката да бъде отворен за всички жанрове и стилове, да предлага максимално разнообразна програма - от рок, метъл и блус, до техно, денс, поп, стендъп комеди и каквото можете да се сетите - стига да е свежо, готино и никой да не скучае.
 
Opening Week програма
27 март, сряда: Kazka
28 март, четвъртък: The Correspondents
29 март, петък: Udo
30 март, събота: We Love The 90-ies: Whigfield

Билети - от мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg или в офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба.
 
За резервации:
 
тел: +359  899 333 344