MySound.bg

Ето ги и българските участници в Spice Music Festival, 90s

07.05.19 / 00:00

Ето ги и българските участници в Spice Music Festival, 90s

Стартиралите кариерата си през 90-те групи  Ъпсурт (на снимката) и Deep Zone Project ще са българските изпълнители на Spice Music Festival, 90s, които ще излязат на сцената в Бургас съответно на 9 и 10 август.
 
Както MySound.bg вече оповести, най-новият музикален фестивал ще се проведе на градското пристанище. 
 
Паралелно с него ще бъде организиран и Street Food & Art Festival от 7 до 11 август. Събитието ще събере едни от най-атрактивните майстори на улична храна. Ще бъде разположена сцена, на която ще бъдат представени някои от най-популярните влогъри, блогъри, артисти и музиканти. Ще има лятно кино с прожекции на кулинарни филми.

Бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят чрез разположените специализирани каравани и мобилни кухни на ястия и специалитети от различни държави, сред които Виетнам, Япония, Тайланд, Турция, Гърция и други.

Актьорът Филип Аврамов Фицата ще се включи в афиша, но с различно амплоа – като музикант заедно с групата си Джинджифил. Освен това ще демонстрира своите кулинарни умения.
 
Специален участник във феста е и любимецът на децата Бате Енчо, който ще се превъплъти като самурай, а след това ще изненада с японски специалитети.