MySound.bg

Сълзи и дилеми на сцената на Гласът на България по Великден

28.04.19 / 00:01

Сълзи и дилеми на сцената на Гласът на България по Великден

Навръх Великден зрителите ще станат свидетели на емоционална развръзка и трудни избори за треньорския състав в "Гласът на България" от 20.00 ч. в ефира на bTV.
 
Третият епизод от вокалните двубои в шоуто ще сблъска 12 участници, готови да дадат всичко от себе си, за да продължат участието си. На 29 април Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев ще изберат кои шест дуета да премерят сили на сцената и след изпълненията им ще се сбогуват с част от талантите си. 
 
В неделя вечер възможност за кражба на участник от друг отбор ще имат само Иван Лечев и Михаела Филева. Но дали на сцената ще се появят таланти, които да заслужат трансфера си в друг отбор или двамата треньори ще запазят правото си на кражба за последния епизод от вокалните двубои? 
 
Най-новият член в треньорския състав ще избере да предизвика титаничен мъжки дуел между двама 27-годишни изпълнители с различен опит и гласови възможности, които ще получат ценни съвети от гост-треньора си Орлин Павлов
 
В отбора на Иван Лечев един срещу друг ще застанат двама участници, които вече имат опит от предишни сезони на шоуто у нас и в чужбина, а Камелия ще избере песен на екстравагантната певица Пинк, за да изпита вокалните и артистични заложби на две актриси, мечтаещи да се занимават с музика. 
 
Поставена пред трудно решение – да избира между двама еднакво талантливи изпълнители, Михаела Филева ще изживее изключително емоционално раздялата с един от тях. Поп звездата ще реши да избере по-устойчивия на сценично напрежение и ще приеме тежко раздялата с дуетната му половинка.
 
Дали сълзите в очите на Михаела ще разчувстват колегата ѝ Иван Лечев дотолкова, че да спаси участника, за когото страда, канейки го в отбора си?