MySound.bg

Македонците Superhiks с три концерта у нас

12.06.19 / 00:02

Македонците Superhiks с три концерта у нас

Македонската ска-реге-рок формация Superhiks пристига в България за серия от три концерта.
 
Групата празнува 25 години от създаването си, което отбеляза с голям, напълно разпродаден лайв в Скопие в началото на март. Съседската банда е добре позната на българската аудитория от няколкото си концерта в София през последните десет години и участието си на фестивалите Kavatsi Beach Festifal и Wrong Fest

Концертът в София ще се състои в клуб "Строежа" на 13 юни, четвъртък. Умишлено е избрано емблематично място с богата история, но малък капацитет. Само 150 билета са в продажба, което прави събитието още по-ценно и чакано. На 14 юни, петък, Superhiks ще свирят за първи път във Варна - в клуб "Ментол". На 15 юни, събота, бандата се отправя към "Баш бар", къмпинг "Градина". И трите събития започват в 22.30 ч.

Македонците са известни в страната ни от своите концерти, характерни с разнообразна по стил музика и множество забавни, хумористични и саркастични текстове и коментари, с които бандата печели симпатии и нарастващ брой фенове. Сред популярните ѝ парчета са "Rade", "Optimi-SKA", "Graffiti Boy", "Toa ne sum jas", "Na Luta Rana", "Africa" и други, а песента "Kolku Vreme" дори е включена в компилацията на "Строежа" - "Credit To The Nation". Съставът е сред най-популярните имена в Македония, като има няколко награди за най-добра група, за най-добро видео и за най-добър концерт.

Билетите за концерта на 13 юни в се предлагат в мрежата на Eventim.bg – на цени от 12 лв. в предварителна продажба и 15 лв. на самата дата и на място. Каси: щанд Eventim - улица "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, "Български пощи", "Строежа", "Вастелс България", каса "Арена Армеец", "Технополис", Duende Travel София, книжарница "Бард", книжарница "На спирката", както и онлайн през сайта на компанията.
 
Пропуски за концерта във Варна ще се продават само на място, а събитието на "Баш бар" в къмпинг "Градина" е със свободен вход.
 
Superhiks - Live at Stroeja: https://www.facebook.com/events/604821860035342