MySound.bg

Фънк нова порода с американския квартет Lucky Chops в Music Jam

28.06.19 / 00:00

Фънк нова порода с американския квартет Lucky Chops в Music Jam

Веселяшката американска тайфа Lucky Chops е поредната интересна банда, с която популярният столичен клуб   Music Jam още отсега подплътява есенния си репертоар
 
Концертът е на 25 октомври, петък. Квинтетът идва от Ню Йорк, където е основан през 2006 г. и носи характерната си рецепта от силно енергичен, зареждащ фънк, подгряван от здрава брас секция. Юнаците от бандата вярват в лечебната и вдъхновяваща сила на музиката и това им дава сили неуморно да обикалят зали и клубове, като вече са забивали в 25 държави.
 
Мощното им, заразяващо сценично присъствие увлича публиката и затова поканите към тях не секват, а гледанията на онлайн клиповете им се измерват в милиони. Новото турне на групата ще бъде белязано от първия им студиен албум.
 
Позитивен щрих добавя и фактът, че музикантите са отдадени на множество образователни дейности – често изнасят открити уроци и вдъхновяват следващото поколение музиканти.

Билети - от мрежата на "Ивентим", както и онлайн на www.eventim.bg, в офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба.
 
За резервации:
тел: +359  899 333 344