MySound.bg

Мария Илиева подарява незабравимо преживяване на феновете си

08.07.19 / 00:00

Мария Илиева подарява незабравимо преживяване на феновете си

Концертите от турнето "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" ще се превърнат в преживяване за цял живот, уверяват от екипа на певицата.
 
Както MySound.bg своевременно извести, тя се отправя на национално турне, което ще премине през Пловдив (9 юли), Бургас (14 юли) и Варна (16 юли), за да завърши в София на 22 октомври. БГ изпълнителката на 2019 година ще покани по един щастливец на сцената при нея и ще му посвети песен. Специален гост на грандиозния спектакъл в Пловдив ще бъде Любо Киров. На 14 юли публиката в бургаския летен театър ще види за пръв път заедно на сцената Мария Илиева и победителя от "Като две капки вода" Стефан Илчев. Летният театър на Варна пък ще посрещне Графа и Любо Киров по време на "Всичко – най-доброто от Мария Илиева".

Мария Илиева отправи покана към феновете си в социалните мрежи да качат снимки с билетите си за съответните дати от турнето ѝ. Един късметлия във всеки град ще има възможността не просто да се качи на сцената при нея по време на концерта, а и да се наслади на песен, изпята специално за него. "Това е нещо, което никога досега не съм правила - споделя Мария - но съм си мечтала да се случи на мен като фен на любимите ми изпълнители. "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" е много специално турне за мен, затова реших да го направя и специално за феновете".
 
В социалните мрежи певицата споделя и кадри от репетициите с музикантите, които вече текат усилено. На сцената до Мария ще бъдат Георги Янев (музикален директор и китарист), Мартин Ташев (тромпет), Милен Кукошаров (аранжименти и пиано), Васил Вутев (барабани), Евден Димитров (бас китара), Волен Милчев (беквокали и синтезатор), Владислав Мичев (тромбон и синтезатор) и Пламен Денчев (синтезатор и беквокали). 
 
Концертът в Пловдив е част от програмата "Пловдив – Европейска столица на културата 2019", подкрепата си към която магнетичната изпълнителка засвидетелства още от самото начало на кампанията по кандидатурата на града на тепетата за европейска културна столица.
 
Билети - чрез www.eventim.bg, както и на касите по места.