MySound.bg

Тройна полска метъл атака от MGLA, Dagorath и Martwa Aura

19.09.19 / 00:00

Тройна полска метъл атака от MGLA, Dagorath и Martwa Aura

Както MySound.bg вече съобщи, концертът на култовите MGLA (на снимката), Martwa Aura и Dagorath ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа тази неделя, 22 септември.
 
Очаква ни поредната много силна блек метъл вечер, този път с три силни групи, три разновидности на блек метъла, тройна атака от утвърдената вече полска сцена.

Програмата за вечерта:

19.00 ч. -  Врати
19.30 ч. -  Dagorath 
20.30 ч. – Martwa Aura 
21.40 ч. – MGŁA 

От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна за здравето среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност. 

Опасни предмети и неакредитирани лица с непрофесионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител няма да бъдат допускани в клуба. 

Билети - онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които са откриваеми, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", "Дюкян Меломан", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.

Билетите за това шоу бяха на промо-цена от 30 лева до 30 юли включително. В момента са на редовна цена от 35 лева. В случай на останали места, в деня на събитието и на място пропускът ще струва 45 лева.
 
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни тук
***Гардероб - упътване за употреба тук

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба. 
18+
 
Mgla - "Exercises In Futility V":
 
https://www.youtube.com/watch?v=bINcxA29QEE&bclid=IwAR1TDuUP81mJLCK5DGs69z0d57 OUZM5tdnh6wqc64 fazwHzyLp3BRwr9GV8