MySound.bg

Дръм-ен-бейс мелачки и маниашки сайтранс на концерта на R.o.b.t.F

28.09.19 / 23:59

Дръм-ен-бейс мелачки и маниашки сайтранс на концерта на R.o.b.t.F

Броени часове остават до ексклузивния концерт на R.o.b.t.F.
 
Както MySound.bg вече писа, събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 тази събота, 28 октомври. Силни дръм-ен-бейс вибрации са обладали репетиционната и любимите Eco Teleporter-звуци добиват все по-живи и оглушителни честоти. 

Въпреки че групата не беше активна повече от седем години с изключение на краткото събиране през 2017-а по случай феста "В памет на Църо", интересът и обичта на феновете към нея остават все така силни.
 
Затова когато в началото на годината лейбълът Goa Galaxy излезе с идеята да домакинства такова събитие през есента, тя беше веднага приета от действащите членове на формацията, въпреки перманентната им заетост с други проекти. При новината за активизирането, към групата цяло лято валяха предложения за участия на фестивали и концерти, но тя отклони всички, макар и не без съжаление, с намерението да излезе напълно подготвена чак на това специално шоу.  
 
Така в събота, 28 септември, на сцената в Mixtape 5 отново застават един до друг Здравко "ZZ" Минев – клавири и програминг; Добрин Филипов "Малкия" – китари и Димитър Василев "Нуфри" – вокал. Столчето на непрежалимия Църо достойно заема Петър Александров "Пепсъна". Те са подготвили нови версии на най-обичаните парчета на R.o.b.t.F, сред които "Green Level", "Groovybonecrusher", "Aerostar", "One Аnd Only" и много други. Ще има и чисто нов трак, който е станал толкова як, че по всичко личи -  няма да е последно за групата.   
 
В допълнение, по щастливо стечение на обстоятелствата, преди няколко месеца от Щатите се завърна и вторият вокалист Огнян Драндийски "O.J." (вляво на снимката), с който проектът действа от 2007-а до 2012 година, и той също ще се включи с две парчета, за да бъде реюниънът пълен.
 
Идеята зад това събитие е да хвърли мост между поколенията и стиловете на различни разклонения в електронната музика. Ето защо, след дръм-енд-бейс мелачката, поднесена от R.o.b.t.F, със силна фънк и рок вибрация в техния неповторим фюжън маниер, във втората - парти част, на вечерта зад пулта последователно ще се сменят четирима диджеи, с разнообразни сетове в психеделичния транс. Те ще забавляват маниаците чак до сутринта.

Програма:
 
22.00 ч. – Отваряне на вратите
22.30 ч. – R.o.b.t.F
00.00 ч. – Psytrance парти: OGO, GOADelic, Slimec, Mysticophonia 

Информация във Фейсбук - тук.