MySound.bg

Тройна скандинавска метъл атака в столичния клуб Mixtape 5

07.10.19 / 23:59

Тройна скандинавска метъл атака в столичния клуб Mixtape 5

Както MySound.bg вече огласи, първият хедлайнърски концерт на Omnium Gatherum у нас ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 19.00 часа този понеделник, 7 октомври.
 
Предстои много силна и разнообразна метъл вечер, удоволствие за любителите на мелодичния и техничен скандинавски метъл, замесен в дет, пауър, блек, фолк и дуум стиловете. 

Програма за вечерта:

19.00 ч. - Врати
19.30 ч.Heidra
20.20 ч. – Hamferð
21.30 ч.Omnium Gatherum

Организаторите BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна за здравето среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност. 

Опасни предмети и неакредитирани лица с непрофесионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител няма да бъдат допускани в клуба. 

Билети са в продажба онлайн и чрез мрежата на "Ивентим", а някои места, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", "Дюкян Меломан", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни тук
***Гардероб - пътване за употреба тук
 
Omnium Gatherum: https://www.youtube.com/watch?v=RsjHvaU5Aik