MySound.bg

Концертът на Freak Kitchen в България се отменя

08.10.19 / 00:01

Концертът на Freak Kitchen в България се отменя

Както MySound.bg писа, шведската прогресив метъл банда Freak Kitchen трябваше да изнесе първото си шоу у  нас в столичния клуб City Stage на 18 октомври, но поради недостатъчен интерес концертът няма да се състои, информираха организаторите Loud Concerts.
 
Феновете на групата, закупили билети за събитието,  имат възможност да ги върнат и да получат обратно паричната им себестойност. Това е възможно на всички каси на Eventim, от които има закупени билети, до 18 декември. Сумите за пропуските, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. 
 
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
 
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
 
- с наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.