MySound.bg

Ladies Оf Jazz: Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева

09.10.19 / 00:00

Ladies Оf Jazz: Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева

Трите джаз грации Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще гостуват със съвместния си проект за пореден път в Sofia Live Club от 22.00 ч. този петък, 11 октомври.
 
Както MySound.bg писа, идеята за съвместен формат идва от Рут. Музикалният триумф не закъсня. След успешното издание през лятото на 2018-та година в Античния театър на Пловдив и аплаузите, които ехтяха във въздуха след края му, трите певици продължиха да радват българската публика със серия от концерти.

И за настоящето издание на Ladies Оf Jazz дамското трио ще събере в едно цялото си очарование, глас, емоции и въздействие. Камелия, Милица и Рут канят всички почитатели на соул, фънк и джаз музиката на тайнствено магична вечер. Освен авторска музика, певиците ще представят и някои от най-открояващите се адаптации на песни на Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други.

В концерта ще се включат също и музикантите от The FingertonesФилип Александров, Деян Илиев, Светослав НеделчевКозмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Георги Стойков, които ще им  акомпанират по пътя към вълшебния свят на Джаза.
 
Билети могат да бъдат закупени в предварителна продажба чрез мрежата на Еventim.bg на цена 20 лева, а на място в деня на концерта ще са по 25 лева. Билетът не гарантира седящо място.
 
Резервации могат да бъдат направени 
тук