MySound.bg

Ицо Хазарта проговори на гръцки

17.01.20 / 00:01

Ицо Хазарта проговори на гръцки

"Много е тъпо да съдиш някого, преди да си го опознал" – с тези думи, но казани на гръцки в своя Фейсбук профил, Ицо Хазарта предизвика младите хора у нас да не се страхуват от предразсъдъцитe, а да разкрият своя талант в кампанията "Разбий представите, покажи таланта си" на Nescafe 3in1. От 20 януари всички, навършили 16 години, могат да изразят своя талант така, както го направи и Хазарта.
 
От известно време той посещава уроци по гръцки език и вече може свободно да се изразява на него. Ицо заляга над уроците и винаги е споделял, че за да бъдеш успешен, трябва положиш много труд и постоянство. 
 
Именно постоянството е в основата на дългогодишното му партньорство с Nescafe 3in1, което стартира преди 15 години с тоталния хит "3в1" на Ъпсурт. Точно затова брандът и хип-хоп изпълнителят ще търсят заедно таланти в различни области, като дадат на младите възможността да покажат това, което умеят, да бъдат смели и да разбиват представите. Най-харесваните участници ще имат възможността да спечелят парична награда от 2020 лв., с която да подпомогнат осъществяването на своята мечта. 
 
Всеки, навършил 16 години, ще може да се включи в "Разбий представите, покажи таланта си", като заснеме на видео своя талант, независимо в каква област е той - гейминг, музика, танци, спорт, изкуство, наука и т.н. 
 
Пълните правила са на nescafe.bg, а стартът е на 20 януари. 
 
#Nescafe3in1 #chatbeforeyoujudge