MySound.bg

Дует Авеню ексклузивно

21.02.20 / 23:59

Дует Авеню ексклузивно

Знаковият дует Авеню се завръща на клубната сцена в София с ексклузивен концерт на сцената в City Stage от 22.00 ч. на 21 февруари, петък.
 
На тази дългоочаквана среща ще се насладим на хитове като "Песента на тишината", "Бягство" "Живели ли сме някога преди", "Само след ден" и много други. Няма да бъдат пропуснати парчетата от последния проект на бандата от 2018-та. Тогава тандемът издаде албума  "Безвремие" с песни, създадени в периода 2015-2017 година. Сред тях са "Свобода", "Спомни си ти за мен", "Сънища без край" с участието на Любо Киров, "До края на нощта" с Васко Василев и едноименната "Безвремие". Засега остава изненада дали емблематичното за българската поп музика дуо ще представи и нов материал, какъвто феновете несъмнено очакват с нетърпение. На сцената Боби и Заки ще бъдат подкрепени и от беквокалистките Христина Нейкова и Елена Сиракова.
 
Билети - онлайн в системата на EpayGo и на касите на EasyPay. Редовните пропуски са на цени от 15 лв. в предварителна продажба и 20 лв. в деня на концерта и на място. Ограничено количество VIP-билети, които са запазена марка на City Stage и осигуряват място в сепаре в непосредствена близост  до сцената, все още могат да бъдат закупени на цена от 30 лв. Събитието се продава с бързи темпове и горещо препоръчваме на всички меломани да се снабдят с билети предварително. 

Дует Авеню (Боби Иванчев и Заки Соколов (вдясно на снимката) е едно от най-популярните имена в българската поп музика. Дебютният албум "Въпроси" с хитовете "Бягство", "Живели ли сме някога преди" и "Деца на нощта" завладява родния ефир веднага след излизането си през 1995 г. Следват още три диска "Лабиринт" (1997), "Ремикси" (1999) и "Авеню" (2002). През 2009-та Боби и Заки пускат "Антология", събрала най-доброто от дуета и включваща и новата песен "Завръщане".
 
Дуото отбелязва 20-та годишнина от появата на "Въпроси" с новия сингъл "Безвремие", който през 2018-та става част от последния проект на тандема, носещ същото име.