MySound.bg

Алтърнатив ар-ен-би с белгийката TSAR B в София: Black. Eclectic.

13.02.20 / 23:59

Алтърнатив ар-ен-би с белгийката TSAR B в София: Black. Eclectic.

Столичният Black Flamingo Bar (ул. "Граф Игнатиев" 6) ще отвори широко врати за концерта на белгийската кралица на алтернативния ар-ен-би звук TSAR B, която идва в България по покана на EventЕase за изява на 13 февруари, четвъртък.
 
Еклектичен микс от айс колд електро, ред-хот барок поп и кадифения глас на Жюстин Буржу, позната в музикалните среди с артистичния си псевдоним TSAR B, очакват меломаните. Към събитието се присъединява и екипът на музикалния подкаст Falshimento с диджейски сет, в който ще "забъркат" ъндърграунд, пост-ъндърграунд и оувърграунд саунд.
 
TSAR B e музикант, продуцент и класически изпълнител на цигулка, чието вдъхновение идва от ар-ен-би изпълнителките от 90-те години, бароковата музика, артисти като Björk, Grimes, Rihanna и Beyonce. Сама определя стила си като 90’s. Black. Eclectic.
 
Първият ѝ самостоятелен сингъл "Escalate" бързо се превръща в предпочитан избор от YouTube хореографите и става viral, насочвайки вниманието на меломаните и широката публика към младата изпълнителка. Дебютният ѝ албум "The Games I Played" надгражда нейния уникален стил от барокова полифония, прогресивни бийтове и дълбоко електронно звучене а ла Sevdaliza, и ѝ спечелва фенове от цял свят, както и заслужено място във фестивалната програма на култови музикални събития.
 
Медиите често я сравняват с MIA, Banks и FKA Тwigs, но TSAR B определено изпъква с уникалния си прогресивен ар-ен-би стил и ярко присъствие на сцената, което очакваме да видим и в София.

Вратите отварят в 20.00 ч.
 
Онлайн билети от 15.00 лева тук и на каса само в магазини "На тъмно".
 
Виж TSAR B тук: http://bit.ly/videoTsarB