MySound.bg

Само за ценители: Белослава, Алекс Раева и Деси Андонова

08.02.20 / 00:01

Само за ценители: Белослава, Алекс Раева и Деси Андонова

Елегантен джаз, чил аут, фънк, трип-хоп, брейк бийт и соул ще звучат в изпълнение на три уникални женски вокала и едни от най-добрите български музиканти в НДК на 8 февруари.
 
Както MySound.bg нееднократно писа, Белослава, Алекс Раева (Mind Trips) и Деси (Soul Weapon Sound System) ще представят три автентични сета в събитието "Saturday Night Live Sessions".
 
Концертът, истинска наслада за ценителите на качествения музикален звук, ще осмисли съботната вечер, като стартира със сета на Soul Weapon Sound System. Зад името на формацията се крият магнетичната Деси Андонова и DJ Vagabond. Деси е един от най-специфичните гласове на българската сцена, познаваме я като вокал на Phuture Shock и 1/3 от Sentimental Swingers, а Vagabond е диджей, продуцент и музикант. Представянето им е под формата на live DJ vinyl сет с живо изпълнение на вокали, перкусии и електронни модули.
 
Мисионерите от Mind Trips вече близо две десетилетия устояват на времето и продължават да създават клубен джаз, като съчетават новаторски дръм-ен-бейс и трип-хоп елементи. От 2018 година формацията е с вокал Алекс Раева (на снимката). Нейният деликатен вокал допълва перфектно звученето на формацията.
 
На финала е сетът на вълшебната Белослава, която притежава способността да завладява публиката с нежния си глас и разтапящата комбинация от джаз, соул и ар-ен-би. Певицата ще излезе на сцената с Антони Рикев, Радослав Славчев, Николай Данев и Елена Кокорска. В репертоара ще прозвучат любими нейни песни и парчета от предстоящия да излезе съвсем скоро нов албум на Белослава.
 
"Saturday Night Livе Sessions" e шанс за музикалните фенове да са част от събитие без повторение, обезпечено с качествени сцена, звук и осветление, които ще допринесат емоцията от преживяването да е незабравима.
 
Последни билети - в мрежата на Еventim.