MySound.bg

Ричард Маркс с нова дата за концерта си у нас

23.05.20 / 23:59

Ричард Маркс с нова дата за концерта си у нас

Ричард Маркс, на когото се наложи заради световната здравословна криза да отложи европейското си турне тази пролет и съответно и изявата у нас на  28 март, ще пристигне в София в началото на следващата година.
 
Американският изпълнител, текстописец и продуцент ще зарадва българските си фенове на 24 януари в зала 1 на НДК. Акустичното романтично пътешествие с вечните хитове на артиста, организирано от Loud Concerts, ще е част от пренасочената европейска обиколка на артиста, която ще стартира през ноември.
 
Закупените билети от феновете за отложения концерт на 28 март в зала 1 на НДК ще важат за новата дата – 24 януари 2021 година, без да е необходимо да бъдат презаверени.
 
Билети за новата дата - в мрежата на Eventim (www.eventim.bg). Ценовите категории не се променят и са от 40 лева до 110 лева в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК
 
Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
 
Харизматичният Ричард Маркс, който с огромно съжаление отложи турнето си в Европа,  обеща в изявлението си да се върне при своите фенове. На 24 януари 2021 г. българските му почитатели ще имат шанса да споделят с него една специална романтична вечер с най-известните хитове на изпълнителя.
 
Началото на концерта в зала 1 на НДК е 20.00 ч.