MySound.bg

Играта в неочаквано Ярък цвят

16.06.20 / 00:00

Играта в неочаквано Ярък цвят

Среща по време на карантина. Екип от трима професионалисти. Декор, изграден буквално за ден. Снимки до полунощ…

Резултатът е видеото на "Ярък цвят" - новата песен на Играта. В този проект рапърът показва свое непознато лице. Феновете са свикнали да го виждат в свежото му амплоа на забавен шоумен, но тук настроението е различно. Ивайло Иванов - Играта разкрива онези чувства и емоции, които избухват в началото на голямата любов, която може би се случва веднъж в живота. Една любов, която завладява и управлява, при която и разумът не помага. Текстът допринася за горещия характер на парчето. Играта събира "Ярък цвят" в ярки думи, поднесени атрактивно, гарнирани с щипка страст и вкус на горчив шоколад.

Тематичното видео пресъздава тези емоции. "Атмосферата ни пренася през различните фази на любовта между двама души - разказва Играта - Но държа да подчертая, че не всичко се свежда до физическото привличане и не всички изрази на любов акцентират върху физическата красота".

Режисьор на клипа е Pitter Black/PM Studio, който, притиснат от физическата изолация, избира доста нестандартно място за снимките. Благодарение на неговата професионална техника и креативност, видеото впечатлява с красиво завършена картина с ярки неонови цветове, нежни кадри и добре уловени моменти.

Антония Сандова е изкушаващата партньорка на Играта в кадрите. Хип-хопърът споделя, че изцяло се доверява на нейния вкус за цялостен стайлинг и грим. "Ярък цвят" е с аранжимент, микс и мастер на дългогодишния приятел на рапъра - Бате Пешо. С негова помощ проектът завършва балансирано в модерни нотки на звучене, като за магията спомага и Studio Buster.

Играта е изключително благодарен на целия екип, работил върху песента и видеоклипа.
 
Виж "Ярък цвят" на: https://www.youtube.com/watch?v=zfzBe3Ise_8

Последвай Играта на: https://www.facebook.com/IgrataOfficial