MySound.bg

Kris Gran: Всичко ще дам

27.09.20 / 00:01

Kris Gran: Всичко ще дам

Млад и многообещаващ, Kris Gran е готов с новата си авторска песен.

Тя се казва "Всичко ще дам ("You Got Me Like"). Вече по традиция 24-годишният бургазлия е основен автор на проектите си. В настоящия e написал текста. За музиката и аранжимента дели кредити с Димитър Атанасов.

Видеото на "Всичко ще дам ("You Got Me Like") е дело на Иван Бъчваров. Снимките са се състояли в два дни на красивия остров Св. Анастасия и в Морската градина на Бургас. Именно клипът е бил повод Kris Gran за пръв път да стъпи на острова, въпреки че е родом от Бургас. За да бъде още по-запомнящо се, морето се е вълнувало от музикалните подвизи на Kris Gran и екипа не по-малко от самите тях и е вдигнало адреналина им при пътуването с корабче до Св. Анастасия.

Главните роли в клипа са поверени на танцьорите и хореографи Зорница Вълкова и Иван Карастоянов.

Kris Gran (Кристиан Грънчаров) се превърна в абсолютен любимец на телевизионните зрители със запомнящото се участие в отбора на Владимир Ампов-Графа в "Гласът на България" през 2017 година. Веднага след финала той получи подкрепата именно на своя ментор за дебютното си парче "Завинаги".
 
Kris обаче избира да направи пауза веднага след това, за да завърши бакалавърската си степен в специалност "Поп и джаз пеене" в Консерваторията, а в момента учи магистратура по "Педагогика на обучението по музика". Завърна се на поп сцената в началото на 2020 година с ново име - Kris Gran, и няколко нови песни - "Пепел", "Океански вълни", "Две сърца" и най-новата "Всичко ще дам".

Кристиан Грънчаров е на 24 години от Бургас. От 6-годишен свири на пиано, а когато е на 9 баща му започва да го учи на китара. И двамата му родители са музиканти, но не са избрали музиката за свой професионален път. Въпреки всичко Крис е влюбен в музиката и завършва "Поп и джаз пеене" в Консерваторията. После записва магистратура "Педагогика на обучението по музика" отново там.

Споделя, че се вдъхновява от музиката на Ед Шийрън, артистът, с чийто кавър спечели всички в "Гласът на България".

"Всичко ще дам" е реализиран със съдействието на община Бургас и стипендия за млади артисти от Националния фонд "Култура".

Kris Gran - "Vsichko Shte Dam (You Got Me Like)" (Official Music Video)