MySound.bg

Мария Илиева пред Мария Игнатова: Влюбена съм!

01.11.20 / 00:00

Мария Илиева пред Мария Игнатова: Влюбена съм!

Тази неделя в единствения по рода си комедиен таблоид у нас "Папараци – ново 20!" зрителите ще се забавляват с откровенията на една от най-обичаните певици у нас – Мария Илиева.

Тя ще разкрие най-интересните си истории в отговор на "20-те въпроса на Мария Игнатова" на 1 ноември.

Певицата ще хвърли истинска бомба, признавайки, че е влюбена. На въпрос на Мария Игнатова  как изглежда влюбената Мария Илиева, певицата отговаря без да се замисли: "Ето така - като мен. Сияйна, мога да скоча толкова високо, колкото не съм си представила, че бих могла. Имам този заряд. Щастлива съм. Обичам да събирам хубавите моменти. С тях се обграждам и това ми дава огромна доза устрем. Аз харесвам мислещи хора и това е единствената причина интересът ми да бъде задържан по-дълго време".
 
Сред въпросите, които ще зададе водещата, е и "Чия е Мария?". "Първо на публиката ми и второ на човека, в който съм влюбена и обичам", признава Мария Илиева. В отговор на това откровение Мария Игнатова се пошегува, че явно в студиото има две влюбени Марии.

Всичко това естествено ще доведе и до въпрос за личното пространство и как се отразява на певицата и семейството ѝ известността.

"За мен известността не е била никога самоцел, а следствие на това, което правя. Всеки има личен живот, върхове, падове, разочарования, щастие, но личното пространство ми е много свидно и оскъдно и много мразя някой да си вре носа. Не обичам някой да се завира в моя интимен свят", ще сподели популярната певица, която неотдавна сподели чувствата си в проекта "Твоя".