MySound.bg

Venci Venc отговаря на Pavell със соловия си проект Аз или нас

02.11.20 / 00:01

Venci Venc отговаря на Pavell със соловия си проект Аз или нас

След соловата песен "Чай" на Pavell, и другата половина на суперуспешния тандем Pavell  Venc’ изненада със свой собствен емоционален проект - "Аз или нас".

"Това парче е родено от искрена емоция и момент на тъга. Често отвръщаме на човека до нас с инат и мълчание, а това не е формула за щастие. Мислим си, че наказваме някого, а всъщност наказваме себе си. В "Аз или нас" има любов и надежда, поне за мен изборът е ясен. Много ми е скъпа тази песен", споделя той.

По музиката на "Аз или нас" Venci Venc’ работи с братята Пламен и Иво Добреви, които вече се утвърдиха като едни от най-добрите млади автори у нас, особено след като си поделиха с Pavell & Venci Venc’ наградата за най-добра песен заради "Не бих могъл" с участието на Любо Киров. Pavell също се включва във финализирането на продукцията на новото парче на Venci Venc’.

Видеото към "Аз или нас" е създадено от Jeason Brad Lewis, снимано е близо до село Гургулят на 40 километра от София под интересните форми на паметник на културата. Няколко часа преди снимките Venci Venc’ се разделя с косата си и в клипа се появява съвсем различен.  

В момента Pavell & Venci Venc’ финализират следващия си съвместен проект, който ще излезе до края на годината.

"Аз или нас" е в радио- и телевизионния ефир, в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други.

Снимка: "Вирджиния Рекърдс"