MySound.bg

Pavell & Venci Venc’ x VessoU с първи съвместен проект

01.12.20 / 00:00

Pavell & Venci Venc’ x VessoU с първи съвместен проект

Как няколко разменени съобщения в социалните мрежи прерастват в истинско приятелство и вълнуваща творческа сесия?

Отговорът се крие в съвместния сингъл на Pavell & Venci Venc’ x VessoU "Cash". В края на миналата година Pavell & Venci Venc’ се свързват с VessoU, а повод за това e премиерата на един от най-успешните му проекти до този момент – "До мен". Първи Венци поздравява Веселин Николов за запомнящия се бийт. Само няколко часа по-късно той получава неочаквано съобщение и от Павел с предложение за колаборация. Резултатът от тяхната среща – атрактивен рап проект по текст, музика и аранжимент на тримата автори и изпълнители и видеоклип, режисиран от Йордан Харасимов, е в каталога на "Вирджиния Рекърдс".

"Cash" е песен за онзи елемент от съществуването ни, който хората преследват на всяка цена, без да осъзнават, че той е просто средство за оцеляване, на което робуваме повече отколкото трябва. Радваме се, че успяхме да реализираме първи проект с едно от най-талантливите момчета наоколо", споделят хитмейкърите Pavell & Venci Venc’.

"Работата с Павката и Венци е като песен, ние просто влизаме в студиото и се забавляваме. Спомням си как без да знаят, двамата ми писаха един след друг за едно от парчетата ми и още тогава обсъдихме възможността да направим песен заедно. "Cash" е резултатът", казва VessoU.

"Cash" e в радио- и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс". Песента е налична за стрийминг и във всички дигитални платформи Deezer, Spotify, Apple Music, A1 Xplore Music, Tidal и др.

Pavell & Venci Venc’ във Фейсбук: https://bit.ly/2Hkf0p8

VessoU във Фейсбук: https://www.facebook.com/vessouofficial