MySound.bg

Спечели двойна покана за концерта на Светлана Близнакова

13.05.21 / 00:00

Спечели двойна покана за концерта на Светлана Близнакова

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е ЛИЧНО от Светлана Близнакова, фронтдама на група Sevi, която дебютира пробивно със соловия си албум "Tomorrow". Както е известно, гласовитата вокалистка ще представи неговия втори сингъл "Jaded" с концерт в столичния бар Rock N Rolla на 21 май. Един от вас ще получи ДВОЙНА покана за шоуто. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се казва песента, която Светлана и Johnny Gioeli записаха в условия на изолация и издадоха през 2020 година?

Крайният срок е 20.00 часа на 19 май, сряда.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Sevi

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливецът ще получи известие как точно ще влезе на събитието. Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните!

Успех на всички!*  

Скоро след като група Sevi зарадва феновете с новата песен "Dark Knight" (https: //www. youtube. com/ watch?v=v05_zYDrsFc), вокалистката Светлана Близнакова изстреля и  "Jaded", втори сингъл от соловия си албум "Tomorrow".

Парчето носи провокативно заглавие и е в дует с известния американски изпълнител Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell). Песента вече е позната на публиката като акустичен трак от дебютния албум на фронтдамата на Sevi, а на 21 май в столичния бар Rock N Rolla присъстващите ще имат възможността да я чуят в нов, цялостен аранжимент, подкрепена с видео и в пълнокръвна дуетна версия с красивия глас на Johnny Gioeli.

"Jaded" е трета съвместна изява на Johnny Gioeli и Sevi. Един от най-добрите мъжки рок гласове ще вземе участие в трак от предстоящия четвърти албум на групата (очаква се премиера и официално видео тази есен). "Tomorrow", чиято стилна презентация се състоя през ноември миналата година, беше високо оценен и зад граница и вече се разпространява от италианската компания IRD. Вокалистката споделя, че подготовя и втори индивидуален диск.

В Rock N Rolla Светлана ще излезе в компанията на Мартин Профиров (P.I.F.), Рали Велинов (Sevi), Александър Кирилов (Sevi) и Милена Генева (Вокализирай това).

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.