MySound.bg

Официалният химн на UEFA EURO 2020 We Are The People

10.06.21 / 00:01

Официалният химн на UEFA EURO 2020 We Are The People

След почти година на нетърпеливо очакване и пазене в тайна, звездният холандски продуцент и orogex Martin Garrix представи официалната песен за UEFA EURO 2020 – "We Are The People", с участието на не кого да е, а Bono и The Edge от U2.

Garrix започва да работи по парчето преди 3 години и още тогава решава, че вокалите на Bono биха паснали перфектно на енергията на трака. След като Bono се включва в проекта и пише текста и мелодията, а The Edge изсвирва китарите, футболният химн се превръща в моментален хит, съчетаващ отличителното звучене на всеки един от тримата звездни артисти.

"Творенето на музика за едно от най-големите спортни събития на света с Bono и The Edge бе уникално преживяване. Много съм горд с това, което направихме заедно и изключително се вълнувам най-накрая да го споделим със света", споделя Martin Garrix.

"We Are The People" е доказателство, че една песен може да разглежда трудностите, пред които е изправен светът в даден момент и все пак да дава общ отговор на проблемите. Парчето е обединяващ химн, който можем да си запеем, независимо къде сме и откъде идваме, носи послание за позитивизъм, надежда и решителност, нужни на всеки екип, за да успее.

Освен на официалния трак, Garrix е продуцент и на музиката, която ще звучи по време на събитието. Издадена на 25-тия му рожден ден, "We Are The People" е доказателство за впечатляващия марш из челните позиции на музикалните класации в кариерата на Garrix. Всеки европейски UEFA турнир до момента - от 1992 година насам, е съпроводен от официален химн, в изпълнение на звезди като Nelly Furtado, Simply Red и Enrique Iglesias.

Снимка: Sony Music/"Вирджиния Рекърдс"