MySound.bg

Фифти Сент гушна 400 милиона!

29.05.07 / 14:58

Фифти Сент гушна 400 милиона!

Рапърът Фифти Сент скоро ще бъде 400 милиона по-богат, след като на 25 май „Кока-Кола“ купи компанията за витаминизирана вода „Гласо“ за 4,1 милиарда долара.

Фифти има напитка със собствен вкус, наречена „Формула 50“, която компанията произвежда.

През 2004, когато рапърът сключил сделката за напитката, той отказал хонорар и вместо това придобил 10% от компанията. Това прозорливо решение днес ще му донесе повече от 400 милиона долара.

Засега няма коментари от страна на Фифти относно сделката. Фифти обаче обяви, че новият му албум "Curtis", който трябваше да излезе пред юни, се отлага за септември. Причината са допълнителни материали, които искал да сложи в албума. Рапърът и компанията му осъзнали, че няма да успеят да вкарат добавките във всички издания за различните страни.

„Аз съм международен изпълнител. Моите фенове по света заслужават да получат албума ми по същото време като феновете ми от САЩ. Така че като обърнем внимание на този факт, преместването на датата беше необходим ход“, аргументира решението си Къртис Джексън (истинското име на Фифти).

Феновете могат да очакват и нов албум от Еминем, съобщи още Фифти Сент.

„Ако го попитате, той няма да ви каже, ама аз ви казвам със сигурност, че прави нов албум. Чух някои от новите неща и са наистина горещи“, уверява Фифти.

На снимката: Реклама на „Формула 50“ с Фифти Сент